Υλικά
- 240 γρ. χουρμάδες
- 350 γρ. ταχίνι
- 3 κ.σ. νερό
- 35 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ελάχιστο αλάτι
- Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε βραστό νερό για 10 λεπτά.
- Ρίχνουμε στον επεξεργαστή τροφίμων το ταχίνι, τους χουρμάδες που τους έχουμε στραγγίσει, το νερό, το κακάο και το εκχύλισμα βανίλιας κι ελάχιστο αλάτι.
- Χτυπάμε.... κι έτοιμο!!
- Δοκιμάζουμε κι αν θέλουμε προσθέτουμε παραπάνω νερό αν το θέλουμε πιο αραιό.
(Αν το ταχίνι δεν είναι αραιό θα χρειαστεί αρκετά περισσότερο νερό!)
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου