Υλικά
- 500 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 1/2 κ.γλ. αλάτι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξηρή μαγιά
- 500 ml χλιαρό νερό
Για την εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, χωρίς εκείνα της "γέμισης"
- Ζυμώνουμε και αφήνουμε τη ζύμη για περίπου 1 ώρα σε ζεστό μέρος αφού έχουμε σκεπάσει το μπολ με μία πετσέτα
- Μετά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και κάνουμε ένα απαλό τελευταίο ζύμωμα
- Ψήνουμε για 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου