Υλικά
- μυλοκόπι
- λάδι
- χυμό λεμονιού
- αλάτι
- ρίγανη
- κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε το ψάρι.
- Tο αλείφουμε με λάδι και λεμόνι.
- Σε ένα πιατάκι βάζουμε αλάτι, ρίγανη και κόκκινο πιπέρι, τα ανακατεύουμε και αλείφουμε με αυτά το ψάρι.
- Βάζουμε το ψάρι στην σχάρα και μετά το ψήνουμε στα κάρβουνα.
- Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή είναι του εκπαιδευόμενου του Β' κύκλου, Μάκη Μπελάλ Ογλού.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου