Μυλοκόπι στη σχάρα

 

Υλικά

  • μυλοκόπι
  • λάδι
  • χυμό λεμονιού
  • αλάτι
  • ρίγανη
  • κόκκινο πιπέρι

 

 Εκτέλεση

  1. Πλένουμε το ψάρι.
  2. Tο αλείφουμε με λάδι και λεμόνι.
  3. Σε ένα πιατάκι βάζουμε αλάτι, ρίγανη και κόκκινο πιπέρι, τα ανακατεύουμε και αλείφουμε με αυτά το ψάρι.
  4. Βάζουμε το ψάρι στην σχάρα και μετά το ψήνουμε στα κάρβουνα. 
  5. Καλή μας όρεξη!

Η συνταγή είναι του εκπαιδευόμενου του Β' κύκλου, Μάκη Μπελάλ Ογλού.



 

Σχόλια