Υλικά για 2 μερίδες:
- 2 τορτίγιες ολικής άλεσης
- 1 μικρή μελιτζάνα
- 1 μεγάλο κολοκυθάκι, πράσινο
- 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
- 2-3 μανιτάρια
- 1 μεγάλο καρότο
- ½ ώριμο αβοκάντο
- 100 γρ. φέτα 12%
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Υλικά σως:
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμό λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Μέθοδος εκτέλεσης:
- Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε λωρίδες περιπου 2 cm.
- Τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και τους ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
- Τα ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 45 λεπτά στους 160 οC, ανάλογα με τον φούρνο σας.
- Παράλληλα, φτιάχνουμε τη σάλτσα μας, ενώνοντας τα υλικά και ανακατεύοντας τα αφού είναι έτοιμα τα λαχανικά μας, προσθέτουμε την τορτίγια μας στο φούρνο για 1-2 λεπτά ώστε να ζεσταθεί.
- Έπειτα, παίρνουμε την 1 τορτίγια και προσθέτουμε το ¼ αβοκάντο και το λιώνουμε. Βάζουμε τα μισά λαχανικά, τη μισή θρυμματισμένη φέτα και τυλίγουμε. Η Wrap μας είναι έτοιμη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου