Υλικά για 2 μερίδες:
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 3-4 κ.σ. κόκκινο ξύδι
- 1 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
- 2 αγγουράκια, ψιλοκομμένα
- 2 κόκκινες ή πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, σε μικρές λωρίδες
- 6 ώριμες ντομάτες, σε κύβους
- 10 μαύρες ελιές Καλαμών
- 3-4 κ.σ.Τουρσί (καπάρι ή κουτρουβί)
- 2 φλ. ζυμαρικά ολικής αλέσεως (fusilli ή penne), μαγειρεμένα
- 250γρ. τυρί cottage, χαμηλά λιπαρά
- Αλάτι & πιπέρι
.
.
Μέθοδος εκτέλεση:
- Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αφήστε τα να κρυώσουν.
- Κόψτε όλα τα λαχανικά και μεταφέρετε τα σε ένα μπολ μαζί με τις ελιές και το cottage cheese.
- Προσθέστε τα μακαρόνια, το ελαιόλαδο, το ξύδι και τη ρίγανη.
- Ρυθμίστε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου