Υλικά
- 150γρ ανάλατα φουντούκια
- 200γρ κουβερτούρα
- 50γρ μαύρη κορινθιακή σταφίδα
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρι
- Προσθέτουμε τα φουντούκια και τος σταφίδες
- Σε μια λαδόκολλα σχηματίζουμε βραχάκια με το κουτάλι
- Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 10’ μέχρι να σφίξουν
Η συνταγή βγάζει περίπου 24 βραχάκια
Η συνταγή είναι από το instagram της κ. Κοντοδήμου Αλεξάνδρας, https://www.instagram.com/p/CZKosHZo5oZ/
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου