- 3 ώριμες μπανάνες
- 180 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- ½ κ.γ baking
- ½ κ.γ σόδα
- 50 γρ κακάο άγλυκο
- 2 βανίλιες
- ¼ κ.γ αλάτι
- 50 gr μέλι
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 150 ml χυμό
- 60 γρ ελαιόλαδο
- 100 γρ κουβερτούρα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε πρώτα όλα τα υγρά υλικά μαζί και μετά ρίχνουμε τα υγρά στα στερεά.
- Βάζουμε λαδόκολλα σε μια φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα 65% κακάο και την ρίχνουμε από πάνω.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου