Υλικά για 4 ρολάκια
- 200 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 200 γρ. Γιαούρτι 2%
- 2 κ σ. Κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη
- 60 γρ. Σταγόνες σοκολάτας λιωμένες ή άλειμμα ξηρού καρπού με κακάο
- 1 χούφτα cranberries
Σαν toppings μπορείς να χρησιμοποιήσεις προαιρετικά:
Λιωμένη σοκολάτα ή κολοκυθόσπορους
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου.
- Αναμειγνύουμε το κακάο με το αλεύρι και έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
- Ανοίγουμε σε φύλλο τη ζύμη με τη βοήθεια του κακάο ή αλευριού έξτρα αν χρειαστεί
- Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα σε όλη την επιφάνεια και ρολάρουμε τη ζύμη
- Κόβουμε σε 4 ρολάκια και ψήνουμε για 15 λεπτά. Αν θέλουμε προσθέτουμε και τα toppings.
Η συνταγή είναι από το instagram της κ. Μεντζέλου Μαρίας, https://www.instagram.com/p/CaWp8nxLPZO/
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου