Υλικά
- 1/2 φλ. Καρύδια
- 1/2 φλ. Νιφάδες βρώμης
- 5-7 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
- 5 κ.σ. κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη
- 2 1/2 φλ. Ινδική καρύδα
- 1/2 φλ. Γιαούρτι
- 3 κ.σ. μέλι
- 3 κ.σ. φιστικοβούτυρο
- 1 βανίλια
- 1 πλάκα κουβερτούρα
- Λίγη ινδική καρύδα
Εκτέλεση
- Σε ένα πολυμίξερ βάζουμε τους ξηρούς καρπούς και τη βρώμη μέχρι να ενωθούν καλά.
- Έπειτα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί 20x20 αφού πρώτα έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
Για την εκτέλεση της γέμισης
- Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης για 30 δεύτερα μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
- Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τη ζύμη και τη βάζουμε κατάψυξη για 10- 15 λεπτά.
Για την εκτέλεση της επικάλυψης
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολάκι με κατσαρολάκι με ζεστό νερό.
- Ρίχνουμε τη σοκολάτα πάνω από την κρέμα και καταψύχουμε για άλλα 5 λεπτά.
- Συντηρούμε στη συντήρηση για περισσότερες από 5 ημέρες.
Η συνταγή είναι από το instagram της κ.Μεντζέλου Μαρίας, https://www.instagram.com/p/Cb1n6wcI0Hx/
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου