Υλικά
•350 γρ. Αλεύρι ολικής άλεσης
•150 γρ χυμό πορτοκαλί
•100 γρ ταχίνι
•100 γρ μέλι
•1 κ.γ σόδα
•ξυσμα από 1/2 πορτοκαλί
•200 γρ σουσάμι για την επικάλυψη
Εκτέλεση
- Αρχικά σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλευρι, τον χυμό πορτοκαλί τη σόδα και ανακατεύουμε.
- Έπειτα προσθέτουμε το μέλι το ταχίνι και το ξύσμα από το πορτοκαλί και ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ζυμαράκι.
- Αφού ζυμώνουμε το μείγμα μας, χωρίζουμε σε 15-20 μερίδες και τις περνάμε μέσα από το σουσάμι.
- Στη συνέχεια δίνουμε σχήμα στα μπισκότα μας κάνοντας μια λακκούβα στη μέση την οποία γεμίζουμε με 1/2 κ.γ ταχίνι.
- Ψήνουμε για 20-25 λεπτά στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου και απολαμβάνουμε.
Η συνταγή είναι από το instagram nutrition tips, https://www.instagram.com/p/CbruRSqoL69/
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου