Νηστίσιμα μπισκότα με ταχίνι και πορτοκάλι

 

Υλικά

•350 γρ. Αλεύρι ολικής άλεσης
•150 γρ χυμό πορτοκαλί
•100 γρ ταχίνι
•100 γρ μέλι
•1 κ.γ σόδα
•ξυσμα από 1/2 πορτοκαλί
•200 γρ σουσάμι για την επικάλυψη

Εκτέλεση 

  1. Αρχικά σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλευρι, τον χυμό πορτοκαλί τη σόδα και ανακατεύουμε.
  2. Έπειτα προσθέτουμε το μέλι το ταχίνι και το ξύσμα από το πορτοκαλί και ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ζυμαράκι.
  3. Αφού ζυμώνουμε το μείγμα μας, χωρίζουμε σε 15-20 μερίδες και τις περνάμε μέσα από το σουσάμι.
  4. Στη συνέχεια δίνουμε σχήμα στα μπισκότα μας κάνοντας μια λακκούβα στη μέση την οποία γεμίζουμε με 1/2 κ.γ ταχίνι.
  5. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου και απολαμβάνουμε.
Η συνταγή είναι από το instagram nutrition tips,  https://www.instagram.com/p/CbruRSqoL69/

Σχόλια