Υλικά για 12 muffins
- 2 ώριμες μπανάνες
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- χυμός από 2 πορτοκάλια
- 1/4 ποτηριού ελαιόλαδο
- 3 κ.σ κακάο
- 3 κ.σ μέλι
- 2 βανίλιες
- 1 κούπα αλεύρι ολικης
- 1 κ.σ baking powder
- 1/4 κ.γ σόδα
- 1 κ.σ ξύδι
- 50γρ σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ λιώνουμε την μπανάνες με ένα πιρούνι.
- Προσθέτουμε το ξύσμα, τον χυμό, το λάδι, το μέλι και το κακάο και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το αλεύρι, το baking, την μαγειρική σόδα και το ξύδι (το ξύδι θα αντιδράσει με την σόδα και θα μας βοηθήσει να φουσκώσουν τα muffins).
- Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 φορμάκια, πασπαλίζουμε με τις σταγόνες σοκολάτας και ψήνουμε για 25’ στους 175 βαθμούς.
H συνταγή είναι από το blog της κ. Κοντοδήμου Αλεξάνδρας, https://www.instagram.com/p/CcBWss4r7sz/
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου